Wilt u ook concreet aan de slag?

Wij geven u de juiste handvatten om met data en Data-Kompas aan de slag te gaan

Wie zijn wij?

Henk Doeleman

   

Dr. Henk Doeleman is datastrateeg en management consultant bij Data-Kompas. Zijn jarenlange ervaring als management consultant bij zowel Deloitte, TNO als RONT heeft hem veel expertise op strategisch management vlak gebracht. Momenteel is Henk zowel actief bij de gemeente Rheden als strateeg en als Senior research affiliate aan de faculteit Behavioural, Management and Social Sciences, Universiteit Twente.

Robin Hoogervorst

   
Robin Hoogervorst Msc heeft Computer Science aan de Universiteit Twente gestudeerd en is expert op het gebied van data en data software. Hij laat u zien wat er mogelijk is met de nieuwste data science technieken door deze te combineren met slimme software innovaties. Zijn passie om IT ook voor non-it'ers zo toegankelijk mogelijk te maken maakt het ook voor u mogelijk om met data aan de slag te gaan.
Samen combineren wij de technische en strategische kennis en zorgen dat deze elkaar versterken.

Onze trainingen

Decision room

Graag met een concreet vraagstuk aan de slag? In een decision room gaan we samen domein-overschrijdend aan de slag om een concreet vraagstuk binnen uw organisatie op te lossen.

Bent u geïnteresseerd in:

  • demografische gegevens in relatie tot uw activiteiten?
  • vraag en aanbod van uw product?
  • statistische gegevens van de regio's waarin u actief bent?
  • statistische onderbouwing van vraagstukken?
Dan is een decision room de oplossing voor u!

Mail ons met uw vraagstuk

Workshops & Trainingen

Zelfs met de jusite tooling kan het lastig zijn om aan de slag de gaan met open data. Om concreet aan de slag te kunnen bieden wij workshops en trainingen aan die u hiermee helpen.

Onze workshops geven u in een korte tijd veel informatie over een specifiek onderdeel. Deze zijn uitermate geschikt voor introductie van data-gedreven beleid in het algemeen, of voor introductie van een specifiek onderdeel.

Tijdens trainingen gaat u ook daadwerkelijk zelf aan de slag om een eigen vraagstuk op te lossen met behulp van de juiste data bronnen. Onze trainingen zijn dan ook altijd maatwerk! Na een vrijblijvende intake bepalen we voor uw organisatie welke kennis essentieel is om data-gedreven beleid voor u ook toegankelijk te maken.

Mail ons voor de mogelijkheden of bel op 085 - 06 06 261