Trainingen & Workshops

Ons aanbod trainingen en workshops helpen je om effectiever en op de juiste manier met data, onze methode en onze applicatie om te gaan.

Introductie workshop
"Data-gedreven strategie"

Bestuurders zien steeds meer de mogelijkheden van data-analyses. (Open) data geven de mogelijkheid tot data-gedreven strategische keuzes, in plaats van onderbouwing op basis van het buikgevoel. In de Data-Kompas workshop krijgt u de tools in handen om hier mee te starten.

  • Wat zijn (open) data en welke zijn relevant voor uw strategie?
  • Hoe kan ik deze data benutten?
  • Welke analyses zijn interessant?
  • Wat betekenen de analyses voor de te volgen strategie?

De introductie workshop "Data-gedreven strategie met Data-Kompas” geeft bestuurders en managers de eerste handvatten om data in te kunnen zetten voor hun strategie, aan de hand van cases, voorbeelden en analyses met Data-Kompas

Workshop "Introductie Data-Kompas"

Tijdens deze workshop leert u de technische vaardigheden om met Data-Kompas om te gaan, zodat ook u inzichten uit data kunt halen en deze kunt presenteren. U krijgt de handvatten aangereikt om data te kunnen selecteren, visualiseren, analyseren en presenteren.

  • Hoe kan ik de juiste data vinden?
  • Op welke manieren kan ik deze data gebruiken?
  • Hoe maak ik betrouwbare analyses?
  • Welke visualisaties kan ik presenteren?

Deze workshop is gericht op niet-technische medewerkers en is hands-on. U leert dan ook direct aan de slag te gaan, zonder ingewikkelde theorie.

Training
"Data-gedreven beleid met Data-Kompas"

Twee dagen training voor een deep-dive in data en data-gedreven beleid. U krijgt de concrete handvatten om uw data effectief in te zetten, zonder dat daar uitgebreide technische kennis voor nodig is. Aan de slag met data is vaak makkelijker dan u denkt!

Tijdens deze training laten we u alle ins en outs zien om inzichten uit uw data te onttrekken. Met Data-Kompas gaan we aan de slag om inzichten te genereren en leren we iedereen de juiste vragen te stellen en op een betrouwbare manier met data aan de slag te kunnen gaan.

Geïnteresseerd?

Neem contact op! of Bestel direct