Data-Kompas als applicatie

De Data-Kompas applicatie maakt data-gedreven beleid en simpele data analyses toegankelijk voor iedereen

Waarom Data-Kompas?

Wij stellen alle relevante data voor u beschikbaar en toegankelijk. Onze algoritmen zorgen dat de data door iedereen gebruikt kan worden om voor hem of haar inzichten te genereren.

Data direct beschikbaar

Binnen Data-Kompas bent u maar twee kliks verwijderd van de eerste visualisatie, zonder dat er eerst ingewikkelde data operaties noodzakelijk zijn. Hierdoor heeft u direct inzicht in data, zonder ingewikkelde data analyse processen.

Veel open data, van o.a. het CBS zijn al direct bruikbaar, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Door deze makkelijk doorzoekbaar te maken, vind u snel de juiste data en hoeft u niet alle portalen af.

Door gebruik van uw voorkeuren en slimme algoritmen worden speciale scopes ingericht waarin de data voor u is voorgeselecteerd. Zo vind u nog sneller de relevante data.

Toegankelijk voor iedereen

In onze filosofie wordt het beste beleid gevormd als iedereen goed geïnformeerd is. Niet alleen de mensen die goed met data overweg kunnen.

Data-Kompas is in de kern ontwikkeld om iedereen met data aan de slag te kunnen laten gaan en te zorgen dat inzichten met elkaar gedeeld kunnen worden.

Door iedereen binnen uw organisatie met data aan de slag te laten gaan ontstaan er nieuwe inzichten en als er plannen gevormd worden op basis van deze analyses is het draagvlak voor deze plannen groter.

Automatische data koppeling

Data-Kompas maakt gebruik van AI en data modellen op datasets slim met elkaar te kunnen combineren. Hierdoor kunt u verschillende domeinen verbinden analyseren

Ook uw eigen data wordt op deze manier automatisch gemodelleerd en maakt direct gebruik van de alle voordelen. Hierdoor kunt u direct uw eigen data koppelen met de open data en verbanden leggen tussen zowel uw eigen als open data.


Feature overzicht

Welke versie is geschikt voor uw organisatie?

Basic Premium
Best-value
Enterprise
Aantal gebruikers 1 5 Ongelimiteerd
Kerncijfers
Koppeling regionale CBS cijfers
Direct analyses uitvoeren
Automatische data koppeling
Toegankelijke interface
Grafieken exporteren
Data exporteren
Interactieve rapporten
Eigen data importeren (CSV)
Data-Update Notificaties
Koppeling eigen data bronnen
Uw eigen voorspellings- en beslissingsalgoritmen
24/7 support
Prijs

Gratis

Meld je nu aan

200 €
per maand


Direct bestellen
Neem contact op

Wij bieden speciale opties voor onderwijsinstellingen, studenten, onderzoekers en particuliere gebruikers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.